Hasil Motogp Austin… Marquez Selalu Didepan…

WARUNGASEP – Wilujeng enjing pamiarsa saparakanca,simkuring admin blog pituin asli orang sunda,nu gagaduhan rorompok di kota lebakeunana gunung Galunggung Tasikmalaya bade nyayogikeun kabar perkawis hasil pertandingan motor jipi nu pang diantos-antos kubalarea urang sunda dimana wae ayana.

Mung kieu pamirsa,ditempat pribados mah,siaran tipi Trans7 teh da sapertos seueur sireuman
Lalajo motor jipi dina Trans7,si mang Rossi digembrong sireum hideung

janten simkuring mah kenging kabarna ge tina radio blog rerencangan blog,nya teu sawios-wios nya akang,euceu,nu penting mah,urang sdayana tiasa terang kana hasilna.

Kabar nu kusimkuring kaaos,ternyata wengi teh Si Ujang Marc Marquez teh sami sapertos pagelaran motor jipi di Qatar tea,nyaeta kenging posisi pangpayuna,gap atanapi ngawahanana teh lumayan tebih nyaeta jarakna 5,4detik ti nu posisi ka 2 nyaeta si Ujang Dani Pedrosa.

Pasti balarea sadayana naros,kamana si Mang Rossi jeung si Akang Lorenzo,tah ayeuna mah Si Mang Rossi teh rada melempem,kirang kapayun,nyaeta finish dina posisi ka 8,upami Lorenzo mah ari gening kenging pinalti pamiarsa,deudeuh teuing nya,tapi nya lumayan lah,nu penting mah ulah tisoledat sapertos kamari.

Lorenzo kenging pinalti kulantaran ngalakukeun Jumpstart dina saprakna start pagelaran pamiarsa,da saurna mah matak kitu teh gara2 dina helmna aya Reungit badag,tah beritana didieu:
http://pertamax7.com/2014/04/14/lorenzo-lakukan-jump-start-karena-nyamuk-besar/
Wah aya-aya wae nya.

Ayeuna mah langsung we nya kana daftar hasil pagelaran motor jipi nu kamari dilangsungkeun di negri emang Sam Amerika,nyaeta di Sirkuit COTA Austin,tah ieu hasilna:

1. Marc Marquez ESP Repsol Honda Team (RC213V) 43m 33.430s
2. Dani Pedrosa ESP Repsol Honda Team (RC213V) 43m 37.554s
3. Andrea Dovizioso ITA Ducati Team (Desmosedici) 43m 54.406s
4. Stefan Bradl GER LCR Honda MotoGP (RC213V) 43m 56.220s
5. Bradley Smith GBR Monster Yamaha Tech 3 (YZR-M1) 43m 56.393s
6. Pol Espargaro ESP Monster Yamaha Tech 3 (YZR-M1)* 43m 59.997s
7. Andrea Iannone ITA Pramac Racing (Desmosedici) 44m 1.687s
8. Valentino Rossi ITA Movistar Yamaha MotoGP (YZR-M1) 44m 18.949s
9. Aleix Espargaro ESP NGM Forward Racing (Forward Yamaha) 44m 21.035s
10. Jorge Lorenzo ESP Movistar Yamaha MotoGP (YZR-M1) 44m 22.541s
11. Nicky Hayden USA Drive M7 Aspar (RCV1000R) 44m 34.165s
12. Hiroshi Aoyama JPN Drive M7 Aspar (RCV1000R) 44m 37.384s
13. Yonny Hernandez COL Pramac Racing (Desmosedici) 44m 40.763s
14. Karel Abraham CZE Cardion AB Motoracing (RCV1000R) 45m 1.402s
15. Hector Barbera ESP Avintia Racing (Avintia) 45m 5.806s
16. Michael Laverty GBR Paul Bird Motorsport (PBM-ART) 45m 5.973s
17. Danilo Petrucci ITA IodaRacing Project (ART) 45m 12.606s
18. Mike Di Meglio FRA Avintia Racing (Avintia)* 45m 25.392s
19. Scott Redding GBR Go&Fun Honda Gresini (RCV1000R)* DNF
20. Colin Edwards USA NGM Forward Racing (Forward Yamaha) DNF
21. Cal Crutchlow GBR Ducati Team (Desmosedici) DNF
22. Alvaro Bautista ESP Go&Fun Honda Gresini (RC213V) DNF
23. Broc Parkes AUS Paul Bird Motorsport (PBM-ART)

Kumaha akang,euceu,ujang tanggapana,mangga atuh dibadantenkeun dikolom komentarna…

Hapunten nu kasuhun,hatur nuhun parantos sumping dina blogna urang sunda asli pituin Tasikmalaya…

Wilujeng siang pamiarsa…

Advertisements

42 Comments

  1. jiah. roaming nih. eh, honda selalu di depan :mrgreen:

    btw, soal pengornamenan blog kang asep bagus. informatif sekali. soal tag aja yang gak ada. kalo kategori kan untuk penggambaran umum. kalo tag untuk penggambaran umum dan khusus. hebatnya bisa saling melengkapi artikel 1 dan lainnya. 🙂

    • Bahasa barat mas Odi,westjava language,hihihi…

      Oh iya tag yang kurang,hehe ya natar deh saya ganti di PC warnet,soalnya di hp ribet,thanks masukannya mas Odi,mantap 😀

      • oh iya 😀

        pantes ya kang. qiqiqiqi….

        mau tanya kang. jadi kalo kita sudah follow nanti otomatis timbul notifikasi di dashboard kita. memang di HP kang asep bisa gitu.

Tulis Komentar anda dibawah ini, Maaf jika tidak terbalas, silakan hubungi kontak fanspage.. Thanks!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.